Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Noi evacuari Devil Sprinter pentru Husqvarna 450 SMR si Suzuki 450 RM-Z 2008

22.04.2008
Foto ©: Devil

Departamentul Devil Racing a dezvoltat evacuarea Sprinter cu o dubla linie de carbon pentru uimitoarea Husqvarna 450 SMR 2008.

Acest sistem de evacuare de top este fabricat din titan in intregime, cu noi galerii aditionale, filtre CNC, coliere duble si noua generatie de evacuari finale din carbon.

Devil promite tehnologie de varf pentru performante de top. Evacuarea este disponibila si pentru Husqvarna 450 TC si SM 2008. Sistemul complet de evacuare va fi disponibil din Iulie si va costa 1913,71 € (fara tva).

Compania a pregatit de asemenea evacuari Devil Titanium si evacuari duble Sprinter pentru noul Suzuki 450 RM-Z 2008.

Acest nou sistem complet de evacuare de inalta performanta este fabricat din titan in intregime iar noile galerii aditionale maresc puterea motorului, respectand in acelasi timp standardele FIM. In versiunea dubla Carbon castigul de putere este de 4 cp! Disponibil din luna Iunie, versiunea Titanium va costa 956,70 € (fara tva) iar sistemul dublu de evacuare va avea un pret de 1797,32 € (fara tva).

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.