Cauta in stiri

RSS Feed

crash pads

Noile crash pad-uri Puig pentru CBR 600RR si 1000RR

23.05.2008
Foto ©: Puig

R-08 reduce riscul de zgarieturi si lovituri ale carenajului si este proiectat sa se adapteze perfect la liniile de design ale motocicletei.

Puig lanseaza in 2008 aceasta noua versiune de protectie pentru carene: R-08. Cu o prezenta estetica mai agresiva, noul model este perfect adaptat la stilul noii generatii de motociclete. Acest accesoriu de dimensiuni mici, nu numai ca personalizeaza motocicleta dar si protejeaza in mod eficient elementele de carenaj fragile in caz de accident minor.

Crash pad-urile R-08 sunt fabricate din nailon, un material deosebit de rezistent testat la curse, avand unele caracteristici tehnice special pentru CBR600RR. Culoarea, forma si dimensiunile sunt perfect adaptate la liniile motocicletei, minimizand riscurile de zgarieturi in carenaj sau in alte parti externe ale motocicletei in cazul unor cazaturi usoare. Din nou, Puig lanseaza un articol care combina functionalitatea cu estetica.

Crash pad-urile R-08 sunt disponibile in negru, alb, rosu si albastru si au un pret de 104,9 € + TVA.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.