Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Noile GP Corsa si Cobra de la Leo Vince SBK

Costi Radoi | 22.03.2012
Foto ©: Sito Group

Leo Vince a anuntat lansarea in piata a noilor evacuari, GP Corsa si Cobra, destinate motocicletelor cu motoare in 4 timpi, cu capacitati de pana la 250 cmc, evacuari ce ofera un echilibru intre performante, aspect si pret.

Cum italienii tin neaparat la performanta si aspect, noile evacuari au fost construite pentru a arata clar performanta, stilul, simplicitatea, inovatia, dar mai ales acel “Made in Italy” care spune foarte multe. Pana si inscriptia Leo Vince de pe toba este asezata pe un fond tricolor, al steagului italian.

Evacuarile au fost testate si apoi intrate in productie, astfel incat sa nu compromita raportul calitate / pret, ce era o cerinta inca de la nivelul proiectarii. Evacuarile sunt construite din inox, polishate manual pentru a indeparta toate imperfectiunile.

In timpul testelor s-a folosit un dispozitiv dinamic de testare, ce s-a ocupat atat de galeria de evacuare cat si de toba finala, rezultatul fiind un raport optim intre cuplu si putere. Pentru cei ce doresc sa mai reduca din sunetul produs, sau sunt fortati de politisti, un amortizor de sunet este pus la dispozitie, in cadrul kit-ului de evacuare.

GP Corsa

Evacuarea este construita din inox, incastrat intro carcasa exterioara a tobei de esapament realizata din aluminiu sau fibra de carbon. Interiorul contine printre altele fibra de sticla foarte rezistenta, ce asigura un sunet frumos si o rezistenta marita in timp. Finala se prinde cu ajutorul unui colier ce prezinta si o bucata de cauciuc, pentru a reduce vibratiile.

Cobra

Este o evacuare ce urmareste, ca in cazul lui GP Pro, forma unduita a unui “S”, forma ce deriva direct din forma evacuarilor motocicletelor de MotoGP. Ca si in cazul lui GP Corsa, toba finala prezinta fibra de sticla, iar invelisul exterior este construit din inox polishat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.