Cauta in stiri

RSS Feed

parbrize sport

Noua serie de parbrize Puig Z-Racing

23.05.2008
Foto ©: Puig

Puig isi sporeste eforturile pentru a realiza un parbriz eficient cu scopul de a obtine atat un aspect deosebit cat si o protectie la vant sporita imbunatatind in acelasi timp aerodinamica. Parbrizele din seria Z-Racing, noua generatie de parbrize racing, ating standardele de calitate si functionalitate a produselor originale.

Modelul 2008 Yamaha R6 este primul ce poate fi accesorizat cu noul parbriz Z-Racing. Este disponibil de asemenea pentru Suzuki Hayabusa 2008 si in curand pentru Kawasaki ZX10R si Suzuki GSXR 600/750 modelele 2008.

Bazandu-se pe testele din tunelul de vant, echipa de ingineri si designeri a creat un produs cu un aspect agresiv ce se combina excelent cu designul motocicletelor din noua generatie. Caracteristicile parbrizelor din noua gama Puig Z-Racing imbunatatesc protectia la vant cat si aerodinamica intregii motociclete.

Pentru catalogul complet de produse vizitati site-ul Puig.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.