Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Parbriz si alte accesorii Barracuda pentru Honda CB 1000R

23.10.2008
Foto ©: Barracuda

Compania italiana Barracuda, specializata in accesorii aftermarket, a prezentat la Salonul Intermot o serie de accesorii pentru mult-laudatul naked japonez, Honda CB 1000R.

Puteti astfel modifica aspectul CB-ului de serie, nu doar prin schimbarea evacuarii ci si prin adaugarea urmatoarelor accesorii, ce se monteaza fara moficari ale pieselor originale:

- Parbrizul Barracuda este confectionat din plexiglass de culoare inchisa, are un design aerodinamic ce se integreaza bine in linia motocicletei si mareste semnificativ protectia la vant a pilotului. Acesta se livreaza impreuna cu prinderile necesare si are un pret de 99 de euro.

- Aparatoarea de amortizor, realizata din ABS, ajuta la protectia si mentinerea curata a amortizorului central. Aceasta include si aparatoarea de lant, realizata din aluminiu si are un pret de 169 de euro.

- Suportul de numar este realizat din aluminiu, are unghiul de inclinare reglabil si se poate achizitiona la pretul de 69 de euro.

- Crash pad-urile sunt realizate din plastic, au prinderea din aluminiu si sunt disponibile la pretul de 49 de euro.

Pe langa toate accesoriile de mai sus, mai puteti personaliza motocicleta cu orice produs Barracuda din gama celor universale: ghidon de aluminiu, mansoane, semnalizari cu led, oglinzi anti-vibratii, crash-pads de ghidon si rim-stripes.

 Accesoriile Barracuda sunt disponibile incepand cu sfarsitul lunii octombrie, acestea fiind disponibile in Romania prin importatorul oficial C&C Motorbikes.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.