Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope

Pirelli Angel ST - suflet dublu

Costi Radoi | 28.02.2012
Foto ©: Pirelli

Pirelli Angel ST este o anvelopa dedicate folosiri in mediul urban, sport sau touring, ce echipeaza in general motociclete de sport touring.

O noua generatie avand o componenta cu un grad ridicat de siliciu pentru folosinta in modul sport touring: excelenta aderenta pe uscat, cu securitate maxima atat pe suprafete ude cat si la temperaturi joase.

Suprafata cu un desen inovator ce combina atat fiabiliatea in timp cat si aspectul atractiv. Noile anvelope de fata si spate au fost contruite pentru ultimele generatii de motociclete sport touring si pot asigura o performanta uniforma in toate conditiile de drum.

Desenul este partea specifica a acestei anvelope, deoarece aceasta anvelopa are desenat un inger, ce se transforma in demon cand anvelopa incepe sa se uzeze. Desenul reflecta perfect caracterul anvelopei, aceasta fiind pe cat de cuminte, pe atat de sportiva atunci cand este solicitata. Putem spune ca reclama spune adevarul cand o prezinta ca pe o anvelopa cu suflet dublu.

Pirelli Angel ST detinatorul a 7 recorduri mondiale!

Pe data de 15 martie 2009, 15 jurnalisti si 12 specialisti de la Pirelli au castigat 7 recorduri mondiale in materie de anduranta a anvelopei la centrul tehnic Nardo din sudul Italiei. Cu numai un set se anvelope Angel ST au acoperit o distanta de 5135 km cu o viteza medie de 214 km/h non-stop, proba ce a dovedit consistenta si performatele noului Angel ST.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.