Cauta in stiri

RSS Feed

Pirelli Angel GT

Pirelli Angel GT echipeaza noul Ducati Multistrada Granturismo

Nelu Banica | 27.09.2012
Foto ©: Pirelli

Cei prezenti la dezvelirea noului model Ducati Multistrada 1200 S Granturismo din Bilbao, au remarcat si noile anvelope livrate special de Pirelli pentru aceasta motocicleta. Noul Multistrada a fost incaltat cu Pirelli Angel GT, de 190/55 R17 la roata fata si 120/70 R17 la roata spate. Fata de modelul Angel ST, noua anvelopa dezvoltata de Pirelli are o compozitie care-i permite o mai buna rulare pe suprafete umede, crescand totodata si durata de exploatare cu 15%, iar santurile de evacuare au fost redesenate.
Compozitia materialului este diferita pe zonele de rulare, astfel ca partea centrala rezista mai bine la uzura zilnica iar flancurile contin un procent mai ridicat de silicati, pentru o aderenta crescuta pe suprafete ude.
Ducati pastreaza pe celelalte modele Multistrada (1200, 1200 S Touring si 1200 S Pikes Peak) cauciucurile Pirelli Scorpion Trail, excelente pentru toate motocicletele street-enduro, cu posibilitati de a rula bine si pe portiuni off-road.
Intrand in intimitatea constructiei acestor anvelope, Pirelli dezvaluie noile tehnici de infasurare a armaturii de otel a benzii de rulare, un factor dinamic pasiv care nu se pate observa in mod direct dar care isi face simtita superioritatea numai in mers, cand anvelopa e supusa factorilor mecanici cum ar fi franarea, accelerarea sau rularea in curba pe suprafete umede.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.