Cauta in stiri

RSS Feed

piese racing

PP Tuning racing parts

Costi Radoi | 15.02.2012
Foto ©: pp tuning

Pe langa Akrapovic, o alta companie dintr-o tara ex-comunista ce a reusit sa se ridice in lumea moto la cel mai inalt nivel, este PP Tuning din Cehia.

Compania PP Tuning a fost fondata in anul 2000. Inca de la inceput, a produs scarite racing si alte componente tehnioce pentru motocicletele de competitie. Pricipala preocupare a PP Tuning a fost constructia de produse calitative la preturi rezonabile.

PP tuning se ocupa de productia de semi ghidoane, scarite racing normale si cu inversor de treapte, manete de frana si ambreiaj, capace de rezervor, buloane parasoc, role de bascula pentru stander, capace de baie de ulei, juguri superioare, comenzi de acceleratie cu culisa, reglaje de furca, plus piese de schimb pentru seturile de scarite si pentru ghidoane.

Toate produsele sunt confectionate din aliaje de aluminiu intarite si tratate termic, iar prelucrarea lor se face pe masini de tip CNC Router cu 5 axe de deplasare. Acest tip de material, denumit ERGAL, este unul dintre cele mai dure si mai usoare materiale.

Piesele produse de PP Tuning sunt testate direct in competitii, pe tot mapamondul, de catre rideri profesionisti precum Matthieu Lagrive, Jason Pridmore,  Daniel Ribalta, Victor Carrasco, William de Angelis, Joshua Brooks, Olivier Four, Robbin Harms, Gino Rea, Massimo Roccoli, Gianluca Vizziello, Luke Jones. Acestia sunt doar o parte dintre pilotii ce au motocicletele echipate cu produse PP Tuning.
Si cum ii sta bine unei companii, dupa ce produsele sunt testate in curse, sunt eliberate pe piata publicului larg, garantia fiind una de lunga durata.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.