Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Semnalizatoare si oglinzi noi de la Barracuda

24.10.2008
Foto ©: Barracuda

Compania italiana Barracuda a lansat la Salonul Intermot, ultima gama de semnalizatoare cu led si oglinzi retrovizoare universale.

Semnalizatoarele Futura si Silur au o linie moderna de design, corp din aluminiu si tehnologie cu leduri. Acestea se livreaza cu tot cu adaptor electronic pentru a putea fi compatibile cu orice tip de motocicleta. Pretul este de 29.50 euro pentru Futura respectiv 24.50 euro pentru Silur.

Semnalizatoarele universale Mini-Viper sunt evolutia modelului precedent, au o marime redusa si o finisare de nivel inalt. Folosesc becuri clasice, au corp din plastic si sunt disponibile la pretul de 29.50 euro.

Oglinzile retrovizoare EGO-Race au fost proiectate special pentru motocicletele sport. Acestea au un design aerodinamic, sunt realizate din plastic si sunt disponibile in 2 versiuni: cu semnalizatoare integrate, la pretul de 139 euro, respectiv 69 euro pentru versiunea simpla.

Accesoriile Barracuda vor fi aparea pe piata incepand cu sfarsitul lunii decembrie, acestea fiind disponibile in Romania prin importatorul oficial C&C Motorbikes.

Bookmark and Share
Salut am mai trimis un e-mail dar fara raspuns.. by Cristi on 12.09.2010
ma intereseaza, cat e pretul ca nu e afisat niciunde.. ptr OGLINZILE BARRACUDA cele alungite cu semnalizatoare... astept in continuare..
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.