Cauta in stiri

RSS Feed

lubrifianti

Spray-uri de intretinut lantul, de la Motorex

Costi Radoi | 14.03.2012
Foto ©: Motorex

Printre cele mai apreciate produse Motorex, se afla gama de spray-uri pentru intretinerea lantului. Acestea sunt 4 la numar, sunt 3 spay-uri de uns lantul si unul de curatat.

Incepem cu cel de curatat lantul. Numele sau este Chain Clean Degreaser. Este un degresant extrem de eficient, pentru toate tipurile de motociclete. A fost testat pe O-ring-uri, X-ring-uri si Z-ring-uri. Curata eficient uleiul solidificat si alte depuneri. O folosinta regulata prelungeste viata kit-ului de lant. Dupa curatare, lantul trebuie uns cu Motorex Chain Lube. Chain Clean Degreaser se livreaza in spray-uri cu o capacitate de 500 ml

Spray-ul de uns lantul Chain Lube Strong este un lubrifiant alb pentru lanturi . Dedicat motocicletelor de strada. Este testat pe O-ring-uri, X-ring-uri si Z-ring-uri. Prezinta o adeziune excelenta si este extrem de rezistent la apa. Mareste durata de viata a kit-ului de lant. Disponibil la spray de 500 ml, dar si spray de 56 ml reincarcabil.

Spray-ul Chain Lube Racing este un lubrifiant de inalta performanta, alb, cu continut de teflon. Este ideal pentru motociclete sport si de competitie. Este testat pe O-ring-uri, X-ring-uri si Z-ring-uri. Reduce uzura si prezinta o adeziune excelenta. Mareste durata de viata a kit-ului de lant. . Disponibil la spray de 500 ml, dar si spray de 56 ml reincarcabil.

Chain Lube Off Road este un lubrifiant pentru lanturi, full sintetic, cu un coeficient mare de reducere a uzurii. Ca si in cazul celorlalte spray-uri, a fost testat pentru X-ring-uri si O-ring-uri. Dedicat folosirii in off-road, motocross si enduro. Rezistent la apa, centrifugare si presiune. Disponibil la spray de 500 ml, dar si spray de 56 ml reincarcabil.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.