Cauta in stiri

RSS Feed

produse speciale

TUbliss, sistemul revolutionar anti-pana, fara camera, pentru off-road

29.03.2010
Foto ©: TUbliss

TUbliss este un sistem revolutionar pentru motocicletele off-road si se prezinta ca o alternativa a camerelor clasice pneumatice, transformand anvelopele off-road in tubeless.

Sistemul functioneaza practic ca un gripster care blocheaza anvelopa pe janta, etansand interiorul anvelopei. De asemenea, acesta consolideaza flancurile anvelopei si rigidizeaza janta.

TUbliss permite rularea cu presiuni scazute (chiar si sub 0,6bar) pentru imbunatatirea tractiunii, factor crucial in competitiile enduro. Lipsa camerei conventionale se traduce prin eliminarea riscului de pana prin ciupirea sau taierea camerei in urma socurilor sau loviturilor, cauzate in general de abordarea obstacolelor cu viteze ridicate. Chiar si in cazul perforarii anvelopei, aceasta ramane fixata pe janta permitand rularea in continuare fara probleme.

Designul revolutionar al TUbliss permite montarea si folosirea si pe jante ciobite, lovite si chiar strambe.

Conform producatorului, TUbliss ofera nenumarate beneficii: tractiune si aderenta imbunatatita, risc de pana foarte scazut, greutate redusa, temperatura de rulare mai mica si protectie pentru jante.

TUbliss este disponibil in Romania prin intermediul unicului importator Roll Fast. Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.rollfast.ro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.