Cauta in stiri

RSS Feed

documentare

199 Lives - povestea lui Travis Pastrana

07.01.2009
Foto ©:

Travis Pastrana este un nume care va ramane in istoria sporturilor pe doua roti, realizarile lui de pana acum fiind incredibile: campion mondial de Freestyle la varsta de numai 14 ani, de cinci ori campion U.S. Amateur Motocross, campion Pro National Outdoor, campion East Supercross Series, de trei ori campion Rally America Series.

Cunoscut ca unul dintre cei mai prietenosi sportivi din bransa, Travis este cel mai consacrat pilot de freestyle motocross al competitiei X Games si primul care a efectuat un dublu backflip pe o motocicleta de teren.

"In fiecare zi ma fortez sa redefinesc limitele sportului nostru." - Travis Pastrana, The Big Jump

Motoflash va recomanda documentarul "199 Lives - The Travis Pastrana Story" ce prezinta in amanunt viata si evolutia sportiva a acestuia.

Povestea filmului incepe inca de la prima sa tura pe motocicleta la varsta de 4 ani, contine imagini rare cum ar fi saritura acestuia in Marele Canion, interviuri personale cu Pastrana si familia sa, plus toate cascadoriile si cazaturile din cariera, formand o idee despre ce trebuie sa ai ca sa devii o legenda vie.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.