Cauta in stiri

RSS Feed

videoclipuri

Video: Supermoto inseamna SuperFun!

Paul Lozba | 31.03.2008
Foto ©:

Mai jos puteti vedea un videoclip foarte incitant cu doi francezi pe supermoto ce parcurg (cam la limita) niste drumuri superbe virajate. Depasiri pe o roata cu revenire pe banda, intrari prin derapaj in viraje, clipul ne-a tinut cu ochii lipiti de ecran timp de 10 minute dar ne-a si trezit brusc setea de o plimbare prin tara.

Via | Motojournal

 

 

Bookmark and Share
supermoto by cristi on 31.03.2008
super tari tipii, supe curajisi in depasiri. imi plac derapajele pe care le facea cel din fata. extraordinari baietii astia :)
Prea tare!!! by slik_danny on 01.04.2008
Prea tare plimbarea...Ji moorul se vedea k e nervos...k sa nu mai zic de soselele de akolo...BV!!!
voi asta numiti super fun? by Andrei on 02.04.2008
"doi francezi pe supermoto ce parcurg (cam la limita) niste drumuri superbe virajate.". Voi numit asta doar la limita? Cred ca asta e cretinism! Altii care vor sa se dea mari. Altii care nu au idee ce e inseamna echipament, si altii care cred ca foarte curand o sa sfarseasca intr-o conserva, iar pe toate forumurile noi o sa injuram conservarul. Ca vai saracii baieti mergeau regulamentar, dar a intrat consrvarul in ei!! Din cate imi aduc aminte parca trebuia sa promovam siguranta si mersul legal, nu sa incurajam cascadorii sinucigase prin asemena filme postate pe un site de profil.
baietii cu supermoto CEI MAI TARI !!!!!! by ups r1 !!! on 04.04.2008
super buni fratilor !!!!! profesori din punctul meu de vedere !!!!! MEGASENZATIE !!! ca sa mergi ca ei trebuie sa fi bun !!! NU SE COMPARA CU NIIMC !!!! adrenalina pura !!!!
SuperMoto by Sebi on 11.04.2008
ANDREI ... din ciclul daca taceai filozoph te faceai !!! Daca vrei sa promovezi siguranta si mersul legal recomand sa iti iei un Renault. Si am vazut si mai la limita de atat. Si la viteze mult mai mari ... ciclul "Fast Bikes". oricum a doua parte a fost tare.
sm by stefan on 17.04.2008
haha ce maturi pe viraje cu poponarii pe vitezane
Marca by chivu on 15.06.2008
stie cineva ce marca e motorul negru?
Cred ca e... by Gigel80 on 14.08.2008
Un KTM Supermoto ceva
no comment by jobell on 23.10.2008
no comment ce pot sa faca baietzasii astia pe serpentine.incredibil....
supermoto by dan on 29.10.2008
baietii sunt profesionisti....nu am ce zice! si eu as face la fel...:) fiecare se risca pe barba lui...........eu imi asum riscurile!
fast ride :) by sorin on 30.10.2009
foarte tare filmul.oricum se vede ca oamenii stiau traseul foarte bine(se vede in finalul filmului cu groapa respectiva).Ce ma intereseaza pe mine este ce model de KTM este?sper sa ma-mi dati si mie un rasp merci
(*_*) by al3x on 04.11.2009
no coment :| :|
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.