Cauta in stiri

RSS Feed

campanii anti-accidente

Drumul nu este un loc pentru curse

03.11.2009
Foto ©: MAC

La doar o saptamana de la campania lansata de TAC, australienii de la Motor Accident Commission (MAC) lanseaza o noua campanie de siguranta pentru motociclisti.

Pentru a evidentia mesajul campaniei, spotul TV prezinta posibile obstacole de pe un drum normal, precum un copac, o banca, un autobuz sau o cabina telefonica, plasate chiar pe circuit in timpul cursei, lasandu-ne sa ne imaginam urmarile grave ale unui contact cu acestea.

Multiplul campion MotoGP Mick Doohan, prezent la sfarsitul clipului, indeamna motociclistii sa constientizeze riscurile prezente in permanenta pe drumuri. “Daca ar fi trebuit sa ma confrunt pe circuit cu obstacolele de pe drumuri, cu siguranta nu as fi fost aici azi,” a declarat australianul. “Circuitele sunt proiectate special pentru curse si motociclistii nu sunt invincibili pe drum, unde sunt atat de multe pericole. Bucuria unei plimbari e complet diferita de a concura pe un circuit iar in timp ce motociclistii vor sa traiasca o senzatie tare, punerea in pericol a sigurantei personale nu are nici un rost,” a mai spus Doohan.

Andrew Daniels, Chief Executive la MAC, a declarat ca noua campanie a fost facuta cu scopul de a arata ca drumul nu este o pista de curse iar prezenta lui Mick Doohan ar asigura patrunderea mesajului catre motociclisti.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.