Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Multistrada 1200, motocicleta 4 in 1

02.03.2010
Foto ©: Ducati

Cu ocazia lansarii oficiale pe piata a noului Multistrada 1200, Ducati a dat publicitatii un nou videoclip in care ne prezinta capabilitatile noului model, evidentiind versatilitatea acestuia.

Patru motociclete in una singura: de la supersport la un tourer de distanta lunga cu pasager si bagaje, la o motocicleta de zi cu zi care poate aborda drumurile zilnice dar si trasee off-road cu agilitatea unui enduro. Obiectivul principal a fost acela de a obtine o motocicleta capabila de performanta impresionanta in toate situatiile si in toate locurile.

Mai mult:
> Galerie foto Ducati Multistrada 1200

Bookmark and Share
incredibil by emilian on 03.03.2010
Exact ceea ce-mi doresc de la o motocicleta, prezentarea e convingatoare, mi-ar face placere sa o si incerc !!! e superba
ktm by stefan on 04.03.2010
asta a fat ktm in 2005 prin 950 supermoto, pana si reclama e copiata
KTM? by Paul on 04.03.2010
Singura motocicleta KTM similara cu Ducati-ul asta e KTM 990 Supermoto Touring. Dar sunt foarte multe diferente de dotari, pret si specificatii ca sa le pot include in aceeasi clasa: DTC, engine maps, suspensie reglabila din mers cu 4 profiluri.
multistrada by Adrian on 09.03.2010
Cuplul de Ducati e potrivit unei astfel de motociclete - e o sursa de polivalenta. Nu cred ca fiabilitatea conceptului va convinge pana la urma. Nu mai zic de mom in care tre s-o speli mai ales dupa ce-a scapat ulei pe ici pe colo - asa cum face de regula un Ducati
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.