Cauta in stiri

RSS Feed

video

"Fastest", al treilea DVD din lumea MotoGP

Costi Radoi | 14.06.2012
Foto ©: fastest

Redactia Motoflash.ro anunta cu bucurie aparitia unui nou DVD dedicat iubitorilor de motorsport pe doua roti. Este vorba de noul DVD, ce poarta numele “Fastest”.

DVD-ul “Fastest” este a treia parte a unei colectii dedicate curselor cu caracter suprem in materie de competitie pe doua roti: MotoGP. Primele parti, in ordine cronologica, s-au numit “Fast” si “Faster”.

Celor ce nu sunt familiarizati cu aceste filme documentare, le putem preciza ca aceste filme sunt povesti si istorii reale ale curselor de GP, indiferent de numele purtat de clasa. Insa nu numai cursele sunt dezbatute, ci si oamenii implicati, orgoliile lor, baza lor tehnica.

Batalia motorizata a acaparat sute de mii de fani, care au privit pe viu sau in transmisii televizate, numeroasele dueluri ce se purtau pe pistele de concurs. Au fost momente dramatice, au fost accidente, unele soldate cu decese, insa sportul a mers mai departe, iar fanii si-au incurajat favoritii.

DVD-ul “Fastest” trateaza subiectul Valentino Rossi, omul care este poate cel mai titrat si mai iubit pilot al tuturor timpurilor. Omul care a trecut de la statutul de pilot la cel de brand sau legenda.

De ce Valentino Rossi?... Din cauza ca in peste 60 de ani de MotoGP, o pleiada de piloti au atacat titlul, multi au reusit, putini au dublat performanta, si mai putini au triplat-o, insa numai doi piloti au trecut de numarul de 5 titluri mondiale: Agostini si Rossi.

O alta problema tratata in film este revenirea lui Rossi in saua motocicletei, dupa cazatura ce l-a trimis direct pe patul de spital.

Naratorul acestui film este Ewan McGregor, actorul britanic, ce are si el o stransa legatura cu motociclismul si cu documentarele moto. Impreuna cu Charley Boorman, a realizat acele doua filme denumite “Long Way Round” unde cei doi fac inconjurul lumii pe motocicleta, si “Long Way Down” unde cei doi pleaca din nordul Scotiei, pana in sudul Africii.

Cred ca as putea spune mai multe, insa v-as strica surpriza oferita de film. Vizionare Placuta!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.