Cauta in stiri

RSS Feed

produse inovatoare

Geaca cu airbag Point Two testata

16.02.2009
Foto ©: MCN

Geaca de protectie Point Two cu airbag incorporat, realizata de compania britanica cu acelasi nume, a fost testata de cascadorul Rob Hunt intr-o simulare de accident derapand intentionat de doua ori cu o Yamaha TZR 125.

Acesta a declarat ca geaca l-a facut sa se simta ca mascota Michelin dar a recunoscut ca poate fi extrem de utila pe strada. Sistemul functioneaza cu ajutorul unei cordon atasat de motocicleta, iar cand pilotul cade este activat un mic recipient cu gaz care umfla compartimentele gecii in 0,25 secunde.

Producatorul sustine ca geaca Point Two este singura de acest gen care atinge standardele CE, oferind protectie completa la gat, coloana vertebrala, coccis si coaste. Geaca este disponibila in toate marimile posibile si poate fi achizitionata in patru scheme de culoare: negru, rosu, albastru si o combinatie de culori extrem de vizibile.

Geaca cu airbag Point Two poate fi achizitionata la pretul de 550 de lire sterline in timp ce un recipient cu gaz de rezerva costa 12 lire sterline.

Via I MCN

Bookmark and Share
geaca scumpa by lentzu on 16.02.2009
cam scumpa,si nu stiu ce poate face la un accident ????
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.