Cauta in stiri

RSS Feed

MotoGP

Hayden testeaza noul Ducati GP9

31.10.2008
Foto ©: Olipeil

Nicky Hayden a efectuat la inceputul acestei saptamani la Valencia primul test cu noua sa motocicleta Ducati, pe care va concura in sezonul MotoGP 2009.

Dupa terminarea testelor Hayden a declarat: "A fost o zi intensa si plina de multe lucruri de testat si inteles, dar a fost exact asa cum ma asteptam sa fie. Am facut un singur tur cu GP8 si apoi am schimbat pe GP9. Evident mai este mult de munca dar sunt fericit, a fost o zi buna care mi-a permis sa inteleg ca motocicleta are un potential mare si, mai mult ca orice, pot spune ca m-am simtit excelent."

"Aceasta prima zi mi-a oferit o apreciere asupra motocicletei si a echipei. Unul dintre lucrurile care m-a impresionat cel mai mult a fost acceleratia. M-am simtit destul de confortabil pe motocicleta, si nu am facut prea multe schimbari la manete si semi-ghidoane. Chiar nu am modificat multe setari, am facut doar cateva mici schimbari, niste setari de soft, o pereche de anvelope, pentru a incerca sa inteleg directia motocicletei si a ma simti confortabil pe ea."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.