Cauta in stiri

RSS Feed

tehnologii

Noul sistem Spidi DPS Neck Airbag

24.07.2009
Foto ©: Spidi

Spre deosebire de sistemele cu airbag Alpinestars si Dainese aflate inca in plina dezvoltare, compania Spidi pune la dispozitia clientilor sai trei noi produse echipate cu cel mai recent DPS Neck Airbag, o inventie a cercetatorilor italieni si japonezi aflata de zece ani pe piata si care a trecut deja prin mai multe etape de perfectionare.

Geaca touring Venture H2OUT, combinezonul de top T2 Wind Pro si vesta simpla DPS Neck Vest dispun de un sistem cu dublu airbag actionat prin intermediul unei corzi legate de motocicleta.

Dupa cum se poate deduce si din clipul de prezentare, acest lucru sporeste din pacate riscul unei declansari accidentale iar airbagul are sanse mari sa nu functioneze in cazul unui accident, fara ca pilotul sa paraseasca motocicleta.

Geaca touring Spidi Venture H2OUT cu sistemul DPS Neck Airbag poate fi achizitionata contra sumei de 660 de euro iar combinezonul T2 DPS Neck urca pana la 1.400 de euro.

Via I Motoblog

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.