Cauta in stiri

RSS Feed

WRC

Rossi va concura in Raliul Marii Britanii

20.09.2008
Foto ©: MotoGP

De sapte ori campion mondial (aproape de opt) in MotoGP, Valentino Rossi va concura in Raliul Marii Britanii din decembrie, potrivit tatalui pilotului italian.

Fostul pilot la clasa 500cc, Graziano Rossi a confirmat intr-un interviu acordat publicatiei Autosport, faptul ca fiul sau va fi prezent din nou intr-o competitie WRC.

Valentino Rossi a mai condus o masina de raliu in Rally GB 2002 respectiv in Rally New Zealand 2006. Starul italian este in acelasi timp o prezenta nelipsita de la Monza Rally, competitie castigata anul trecut de acesta la bordul unui Ford Focus WRC.

"Vom fi prezenti la Monza si de asemenea la Rally GB", a declarat Graziano Rossi. "Nu este sigur ce masina vom avea [pentru Rally GB], poate fi Ford-ul - care, din punctul meu de vedere, este alegerea de succes. Dar Valentino poate conduce si un Subaru sau un Citroen, in prezent nimic nu este exclus."

In clipul alaturat puteti viziona pe Valentino Rossi vs Colin McRae la Monza Rally Show 2005

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.