Cauta in stiri

RSS Feed

Maine, 13 septembrie

Unde gasim moto la TV?

Nelu Banica | 12.09.2012
Foto ©: Nelu BANICA

Pentru cine are acces si la TV, nu numai la internet, recomandam urmatoarele emisiuni cu continut mare de motociclete din data de 13 septembrie. Pe Discovery, de la ora 13:00 actorii din seria OCC vor fi iarasi in clenciuri, mai mult sau mai putin regizate. Paul Sr. si Paul Jr. s-au despartit dar mai lucreaza impreuna, iar Mike e cel care se baga intre ei. In acest episod se zice de o colaborare cu Ducati. Tot pe Discovery dar de la ora 22:00 o alta emisiune in care se pune problema ierarhiei intr-o gasca de bikeri din Vegas. Ca poveste secundara e si o recuperare de motoreta. Om vedea si comenta.
Pe eurosport2, maine de la 06:30 se va difuza inregistrarea WSBK de la Nürburgring - prima mansa (45min), urmata de mansa a doua cu incepere de la 07:15. Reveniti pe eurosport2 la 15:00 pentru Marele Premiu Gorzów Wielkopolski-Polonia la speedway, urmat imediat de Marele Premiu Donji Kraljevec-Croa?ia.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.