Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Bell reinvie brandul Star

Paul Lozba | 29.03.2008
Foto ©:

Bell a readus la viata marca Star prin ultima sa gama de casti moto de top si spera ca va avea un efect pozitiv asupra intregului brand. In 1968, casca Star a devenit prima casca integrala din lume, schimband pentru totdeauna lumea moto. Este putin probabil ca acest nou model sa aiba acelasi impact dar compania spera sa le readuca reputatia de care se bucura azi firme precum Arai sau Shoei.

The Star, beneficiaza de experienta acumulata de Bell din cursele auto, ciclism si din propriile curse moto. Forma castii este bazata pe legendarul model de casca auto Feuling SS.

Proiectata de la zero intr-o perioada de 3 ani, cu ajutorul tunelului de vant, casca este renumita pentru stabilitate la viteza mare si este, conform declaratiilor producatorului, cea mai buna casca Bell produsa vreodata. Deoarece motociclistii au nevoie de stabilitate aerodinamica si atunci cand au capul aplecat, casca are forma optimizata in zona barbiei. In plus, exista un accesoriu ce se poate adauga la partea posterioara, alungind si ascutind astfel unghiul mini-eleronului incorporat. Bell pretinde astfel o stabilitate record la viteza mare, indiferent de unghiul din care bate vantul.

Uitandu-se in zona de motocross si ciclism, Bell a gasit inspiratie in modul in care aerul curge prin castile mult mai deschise, adaptand pe cat posibil in acest nou model integral.

Mecanismul vizierei a fost perfectat de o echipa obisnuita cu lucrul la micile mecanisme ale castilor de zapada, cu scopul de a le face usor si intuitiv de folosit. Se pare ca au gasit o solutie similara cu cea implementata de Shoei.

Daca designul se ridica la un nivel foarte inalt si materialele sunt foarte bune, timpul ne va spune daca Star este un adversar pe masura rivalilor de la Shoei si Arai. Pentru mai multe informatii, intrati pe site -ul dedicat modelului Star.

Castile Bell sunt acum disponibile in Romania prin Motor Show.

Bookmark and Share
viziera casca Bell M1 by stefan on 29.06.2010
Buna ziua doresc si eu o oferta la viziere pentru casca Bell M1. Astep aceasta ofreta pe mail la adresa de mai sus. Cu respect, Stefan JUBIA
salut by raduta lucian on 18.01.2011
as vrea sa cumpar si eu o casca moto cum as putea sa intru in legatura cu voi un nr de tel sau adresa. multumesc!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.