Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Casca Jet - Shark SK

Paul Lozba | 27.03.2008
Foto ©:

Shark a prezentat o noua linie de casti open-face in paralel cu revolutionara linie Evoline: Greater Urban. Brandul continua sa isi extinda gama sa de casti urbane.

SK este o casca Jet, potrivita atat barbatilor cat si femeilor, care pune accent in primul rand pe un confort deosebit. Stratul dur de protectie este facut din policarbonat iar vizor-ul rezistent la zgarieturi are un sistem de schimbare rapida, devenit o caracteristica traditionala a castilor Shark.

Shark SK este propus in 3 nivele de finisare: Easy, cu cel mai accesibil pret, Epur cu materiale mai bune si viziera bombata respectiv Sochic, versiunea de top.

SK este disponibil in toata gama de marimi XS-XL si are un pret de plecare de 145 Euro.

 

Peste 35.000 de cititori ai celei mai mari reviste europene de motociclism, au contribuit in acest an la sondajul “Best Brands” pentru a afla care branduri au cea mai buna calitate si imagine in 3 categorii – echipamente, tehnologie si imbracaminte. Inca o data Schubert a fost cu mult inaintea competitiei, castigand premiul pentru cel mai bun producator in categoria castilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.