Cauta in stiri

RSS Feed

produse 2008

Lazer Fiber D1

04.04.2008
Foto ©:

Fiber D1 este noul varf de gama de la Lazer, o casca integrala ranforsata cu fibra multicompozita. Conform presedintelui Lazer, noua casca este inovativa, atragatoare, cu un confort maxim si siguranta ridicata, toate la un pret foarte competitiv, intre 320 si 350 Euro.

Confort - S-a pus accentul in mod special pe confort. Echipa de la Lazer a decis sa dezvolte tehnologia Morpho System in paralel cu linia ergonomica: captuseala obrajilor e modelata in 3D (curbura dubla ofera potrivire perfecta cu obrajii). Acest sistem se numeste Morpho System Plus. Interiorul castii este 100% detasabil si rezistent la spalare. Tesatura Dri-Lexl ofera un confort de neegalat, si ofera protectie anti-fungic, este ventilata si se usuca rapid. In plus tratamentul anti-bacterial Argis I garanteaza o igiena de neegalat.Compozitie - Casca este realizata din M.D.C.F.( Fibra Multicompozita Multidirectionala) ranforsata cufibra de carbon si kevlar.
Compozitie - Lazer Fiber D1

Ventilatie - Sistemul de ventilatie ofera o circulatie a aerului autentica , prin cele patru prize de aer frontale si cinci posterioare. Sistemul F.A.S.(Full Air System) ofera o circulatie a aerului excelenta: aerul cald este impins afara de aerul rece, acest proces fiind accentuat de efectul Venturi.

Canalele interioare ale sistemului EPS conduc aerul rece imprejurul capului. Canalele din zona barbiei deasemenea directioneaza aerul in interiorul vizierei pentru un comfort optic sporit si eliminarea aburirii, chiar si in conditii extreme.
Ventilatie - Lazer Fiber D1
Siguranta - Inginerii de la Lazer au vrut sa faca casca mai vizibila sub de conditii de iluminare precara si noaptea, fara a ascunde formele si desenele diferitelor modele de casti. Asa ca au adaugat reflectorizante 3M Scotchlite in 8 zone: logoul Lazer frontal si spate, pe rama vizorului, pe priza spate, in spatele grilei extractoare si pe zona gatului. Aceste zone reflective sunt discrete dar foarte vizibile noaptea in lumina farurilor.

Viziera si garnitura injectata: o revolutie pentru castile din fibra
Cea mai importanta noutate este fara indoiala noul sistem a vizierei, numita V.P.F.S. (Visor Perfect Fit System). Aceasta tehnologie rezolva problema ajustarii vizierei, comuna tuturor castilor din fibra. Procesul de injectie-turnare are o precizie foarte mare ceea ce rezolva perfect problemele aparute la orice proces manual de fabricare a castilor ranforsate cu fibra.

Visor Perfect Fit System

Asadar etansarea e perfecta. Aerul, apa si zgomotul sunt blocate de aceasta garnitura revolutionara. Deasemenea, viziera este protejata impotriva zgarieturilor. A treia genreatie a mecanismului de desprindere a vizierei (Quick Release Mechanism) asigura o inlocuire rapida si simpla.

Optiuni - Castile sunt disponibile cu o gama larga de viziere cu Pinlock. Sunt disponibile 2 dimensiuni exterioare si 6 interioare (XS - XL) dar si 4 game de culori.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.