Cauta in stiri

RSS Feed

viitoare casti

Michael Schumacher contribuie la dezvoltarea noului Schuberth RACE

01.04.2008
Foto ©:

Brunswick, 31 Martie 2008 - Schuberth si Michael Schumacher vor continua colaborarea de succes si in viitor. Pe durata implicarii sale in lumea motociclismului, cel mai titrat campion mondial din Formula1 are incredere in produsul Schuberth, casca special creata Schuberth RACE. Ca tester principal, acesta se va implica in dezvoltarea noilor casti Schuberth in viitor.

Dupa sapte ani impreuna in Formula 1 o colaborare cu Schuberth este o continuare logica pentru mine”, Michael Schumacher comenteaza noul sau rol in companie, “totusi factorul decisiv nu este trecutul de succes ci sustinerea produselor”.

Noua casca de top Schuberth RACE cantarind putin sub 900 de grame, cu mult mai putin decat o casca de Formula 1, are un sistem de aer conditionat integrat si o deschidere a vizierei mult mai ampla. Prototipul a fost dezvoltat si construit in patru saptamani lucrand zi si noapte. “Impreuna cu Michael Schumacher inginerii nostri au facut o treaba fantastica”, a declarat Oliver Schimpf, directorul tehnic al Schuberth GmbH. Apoi a urmat primul test in Barcelona. “ In timpul testului Michael a lucrat cu aceeasi precizie ca in Formula 1. A adus informatii ce ne-au sporit progresul”, a declarat Schimpf.

Suntem incantati ca putem continua colaborarea remarcabila de sapte ani cu Michael Schumacher si patru titluri mondiale impreuna. Este totusi cel mai perfect pilot de test atat pe patru roti cat si pe doua” a declarat Marcel Lejeune, Managing Director al Schubert GmbH.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.