Cauta in stiri

RSS Feed

teste casti

Schuberth R1 castiga primul loc in ADAC Helmet Test 2008

01.04.2008
Foto ©:

Compania germana a publicat astazi un comunicat prin care anunta castigarea unui nou test de catre una din castile sale de top, Schuberth R1. Faptul ca testul a fost organizat chiar de asociatia germana ADAC nu este un motiv de ingrijorare vis-à-vis de obiectivitatea rezultatelor, intrucat castile Schuberth au avut rezultate exceptionale in mai mult de 30 de teste internationale.

Brunswick/Magdeburg, 31.03.2008. ADAC Germania a marcat inceperea sezonului prin testarea a 10 casti integrale. Cu un total de 1.8 puncte, Schuberth R1 a obtinut cel mai bun scor. Excelenta izolare fonica plus vizibilitatea si aerodinamica perfecta au fost trei criterii ce au ajutat Schuberth R1 sa isi invinga competitia.

In testul ADAC, castile au fost testate in 4 categorii diferite. Pe langa protectia la accident, manevrabilitate si caracteristicile vizierei, expertii s-au focusat si pe zgomotul din interiorul castilor. In toate categoriile Schuberth R1 a obtinut un punctaj excelent, deseori depasindu-si cu mult concurenta. Schuberth R1 ofera ochelari de soare integrati, o optiune practica laudata de echipa de test. Mai important, casca are o izolare fonica si valori aerodinamice excelente cu mult peste produsele competitiei. Specialistii ADAC au declarat “In termeni de izolare fonica, exista o diferenta imensa intre cea mai buna casca din test si restul. Cu aproximativ 84 db (A) la 100km/h, a castigat de departe cele mai multe puncte, in timp ce multe alte casti din test stau prost la acest capitol

Avantajul concurential impreuna cu interiorul comfortabil si ventilatia excelenta, i-au asigurat lui Schuberth R1 primul loc.

Bookmark and Share
parerea mea by biolan adrian on 05.05.2009
,i-a salvat viata!E cea mai tare casca existenta de pe pamant.Le da fum la toate arai,shoei,hjc la tot.m-am dus 30 metri numai in cap si in ghiozdan . ps%u0218la drum lung ia-ti frate un ghiozdan cu tine kiar dk e sa cari doar aer
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.