Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Schuberth premiat la "MOTORRAD Best Brand 2008"

22.03.2008
Foto ©:

Producatorul de casti Schubert a fost votat Nr.1 de cititorii revistei Motorrad.

Pentru a treia oara Schuberth a castigat la  “MOTORRAD Best Brand 2008”: 60,4% din cititori au votat pentru producatorul german, la categoria casti.

Peste 35.000 de cititori ai celei mai mari reviste europene de motociclism, au contribuit in acest an la sondajul “Best Brands” pentru a afla care branduri au cea mai buna calitate si imagine in 3 categorii – echipamente, tehnologie si imbracaminte. Inca o data Schubert a fost cu mult inaintea competitiei, castigand premiul pentru cel mai bun producator in categoria castilor.

Marcel Lejeune, CEO la Schuberth a declarat:
Suntem foarte incantati sa primim acest premiu. Este un stimulent extraordinar pentru noi sa ne continuam eforturile in crearea unor produse de inalta calitate. Motociclistii sunt dispusi de obicei sa investeasca in echipamente de calitate, acestia fiind in general loiali companiei care reuseste sa combine rezistenta si calitatea cu o imagine pozitiva si un design atractiv. Victoria Schuberth in sondajul MOTORRAD Best Brand este o dovada elocventa a acestui fapt.

Compania Schuberth
are sediul in Braunschweig si Magdeburg si produce si dezvolta sisteme si echipamente de protectie de top de peste 70 de ani. Cu o larga gama de produse este recunoscuta drept unul dintre cei mai mari producatori de casti moto si de Formula 1, din lume.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.