Cauta in stiri

RSS Feed

manusi

Spidi Race Vent, manusi pentru circuit

Paul Lozba | 26.03.2008
Foto ©:

Spidi Italia, este un producator de echipamente de protectie ce se poate lauda cu o experienta de peste 30 de ani si nimic nu bate experienta atunci cand e vorba de produse mai bune.

Astfel, Spidi a dezvoltat noul model Race Vent, orientat mai mult catre folosirea pe circuit. Modelul este foarte bine ventilat la temperaturi inalte multumita celor 4 guri de aerisire de deasupra si pielii perforate, reducandu-se astfel umiditatea si transpiratia in interiorul manusii in acelasi timp crescand si aderenta.

Dezvoltat in colaborare cu Safety Lab , departamentul de cercetare al Spidi, Race Vent sta la fel de bine si la capitolul protectie. Manusile includ zone intarite cu insertii de Keramida, straturi duble de piele si zone tampon pentru absorbtia socurilor. Microfibra de inalta rezistenta este cusuta pe interiorul palmei pentru o aderenta mai mare.

Gama de culori include rosu, negru, albastru si alb iar pretul este de 139,90 Euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.