Cauta in stiri

RSS Feed

Viitorul este mai aproape decat pare!

Alpinestars a dezvaluit Tech-Air Street la EICMA!

Ciprian | 11.11.2014
Foto ©:

Sistemul Tech-Air Street consta in Tech-Air Airbag System Vest, care este compatibil cu geaca Valparaiso si Viper.

Acesta foloseste senzori electronici la nivelul umerilor. Vesta detecteaza impactul iminent si se umfla rapid precum un airbag la nivelul pieptului, spatelui si abdomenului. Vesta este autonoma, asta inseamna ca nu este nevoie sa fie conectata la motocicleta.

Vesta Tech-Air este compusa dintr-un material elastic care permite o miscare fara probleme. Airbag Control Unit-ul (ACU) este amplasat pe spatele acesteia, Alpinestars sustinand ca poate functiona intre -10 si 50 grade Celsius. Vesta este conectata la geaca prin doua cabluri.

Alpinestars Valparaiso Tech-Air este destinata celor care detin un touring. Este o geaca pentru toate cele 4 sezoane ceea ce inseamna ca poate fi folosita la rece, cald, umezeala. Geaca are un senzor sus si la nivelul bratelor, pentru a detecta atunci cand aceasta a fost inchisa complet.

Vine de asemenea cu un indicator LED care afiseaza daca sistemul este functional.

Alpinestars Viper Tech-Air este destinata pentru motociclistii care piloteaza mai mult vara. Este compusa din mes si ofera un confort marit.

Partea buna este ca sistemele Alpinestars sunt autonome, fata de D-Air de la Dainese in care este nevoit sa il conectezi cu motocicleta.

Alpinestars sustine ca gecile si sistemul Tech-Air va fi lansat in Europa in primavara anului viitor, pretul nefiind anuntat deocamdata.

Intregul sistem este compus din baterii lithium-ion care se incarca complet in 6 ore. O singura incarcare e de ajuns pentru mai mult de o zi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.