Cauta in stiri

RSS Feed

combinezoane

Alpinestars a lansat noul combinezon SP-1

06.06.2008
Foto ©: Alpinestars

Alpinestars este una din companiile de top, producatoare de echipamente de protectie moto. Casey Stoner, Dani Pedrosa, Nicky Hayden, Noriyuki Haga si Shane Byrne sunt nume mari ale motociclismului care si-au pus increderea in protectia oferita de Alpinestars. Ultimul produs pentru 2008 este combinezonul SP-1.

In mod surprinzator, mai putin impozant decat alte combinezoane de la Alpinestars, noul SP-1 nu face compromisuri la confort sau protectie. Avand tehnologie dezvoltata pentru Motogp, are incorporate toate caracteristicile unui echipament de curse incepand cu pielea groasa, armura hard , protectie de spinare, elemente elastice si un design specific.

Ca si orice alt produs al acestei companii italiene, modelul SP-1 este dominat de prezenta logo-urilor, dar in aceasta versiune comerciala dispune de un contrast modest nefiind atat de impunatoar precum combinezoanele de curse. SP-1 ar completa perfect imaginea unei motociclete europene stilate si deoarece reprezinta o oferta italiana convenabila, in ceea ce priveste domeniul combinezoanelor, acesta ofera motociclistilor un buget extra pentru accesorizarea propriei motociclete.

Alpinestars

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.