Cauta in stiri

RSS Feed

rucsac rezervor

Alpinestars Tech Aero Tank Pack - noua solutie multi-functionala pentru bagaje

07.06.2008
Foto ©: Alpinestars

Folosind un suport magnetic incorporat complet detasabil, noul Tech Aero Tank Pack de la cunoscutul producator italian de echipamente si accesorii Alpinestars, reprezinta o solutie de ultima ora ce transforma un tankbag intr-un rucsac.

In orice mod Tank Pack-ul poate avea o capacitate de stocare intre 20 si 30 de litri si dispune de un compartiment pentru laptop de 15” desi noi nu am recomanda folosirea acestuia din urma daca suportul magnetic este atasat. Printre alte facilitati Tech Aero Tank Pack-ul mai are un compartiment pentru iPod cu port special pentru casti care este securizat cu velcro rezistent la apa, un buzunar transparent pentru harti si prinderi detasabile ce fac posibila montarea acestuia pe un rezervor din pastic.

Alpinestars Tech Aero Tank Pack este realizat din nailon si poliester, are o forma aeordinamica si poate fi achizitionat in culoarea neagra la un pret propus de producator de 120 euro.

Alpinestars

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.