Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Alpinestars va lansa colectia MotoGP

19.09.2008
Foto ©: Alpinestars

Alpinestars si Dorna au semnat un parteneriat care va da nastere unei colectii de echipamente si uneia de imbracaminte casual sub marca "MotoGP".

Intelegerea va aduce impreuna experienta Alpinestars in materie de echipamente de protectie si brand-ul MotoGP pe care Dorna, detinatorii drepturilor comerciale, l-au consolidat pe plan mondial ca un simbol al maiestriei in lumea sporturilor.

Atat Dorna cat si Alpinestars impart o lunga istorie a participarii in clasa superioara a curselor de motociclete, cat si o pasiune comuna pentru tehnologie, viteza si provocare care alimenteaza sportul pe doua roti. Alpinestars va cauta sa reflecte aceste valori in colectia de echipamente si in cea de imbracaminte care o completeaza pe prima.

Colectia MotoGP va fi alcatuita din editii limitate de geci din piele si o gama de articole de imbracaminte din materiale de top destinata atat pilotilor de motociclete cat si fanilor campionatului.

Alpinestars va lansa colectia MotoGP la inceputul anului 2009 si va fi distribuita prin intermediul retelei proprii de vanzari mondiale. Colectia va purta atat logo-ul MotoGP cat si Alpinestars, asigurand prezenta inaltelor valori si a spiritului competitiv din MotoGP.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.