Cauta in stiri

RSS Feed

sondaje

Arai - pe primul loc in sondajul J.D. Power pentru a zecea oara consecutiv

04.06.2008
Foto ©: Arai

Arai s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor motociclistilor pentru al zecelea an consecutiv, asa cum arata un studiu realizat de binecunoscuta firma J.D. Power. 5,386 cumparatori de casti, modele 2007, au fost rugati sa-si evalueze gradul de satisfactie bazat pe 11 criterii diferite. Aceste rezultate au fost centralizate rezultand o ierarhie a brand-urilor producatorilor de casti pe o scara de 1,000 de puncte. Shoei, cu 816 puncte totalizate, s-a clasat pe locul doi la mica distanta de Arai ce a castigat cu 819. Icon a obtinut locul trei cu 806 puncte.

Criteriile dupa care participantii la studiu si-au evaluat castile sunt: nivelul de zgomot, aerisire, dezaburire, nivelul de izolare a vantului, rezistenta la zgarieturi a vizierei, usurinta de schimbare a vizierei, rezistenta la zgarieturi a castii, design/culori, greutate, usurinta de securizare a castii si gradul de confort. Acest sondaj nu a evaluat siguranta sau rezistenta la impact si nu a inclus toate marcile producatoare de casti de pe piata, exceptii notabile fiind Schuberth, Suomy, AGV/Dainese.

La finalizarea studiului alti factori au iesit la suprafata odata cu rezultatele finale. Satisfactia clientilor este in crestere, toate cele 11 criterii acumuland in medie cel mai mare punctaj din 1999 pana in prezent. Mai mult, valoarea perceputa tinde sa creasca odata cu pretul de achitizie adica clientii au cumparat casti din ce in ce mai scumpe.

Comunicatul J.D. Power

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.