Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

ARAI, din nou lider la satisfactia clientilor

03.06.2009
Foto ©: Arai

Este al 11-lea an la rand in care ARAI aduna cel mai mare scor la capitolul satisfactia clientului, conform studiului "Motorcycle Helmet Satisfaction Study 2009" realizat de renumita companie J.D. Power and Associates.

Pe o scara de la 0 la 1000, Arai a obtinut 850 de puncte din partea consumatorilor, urmata de Shoei cu 815 si Icon cu 806. Luand in considerare cele trei criterii cheie ai studiului (ventilatie, viziera, design si stil), Arai a punctat cel mai mult la capitolele ventilatie, design si stil, in timp ce rezultatele au aratat ca Shoei sta mai bine la capitolul vizierei.

Cele trei criterii au fost divizate in 11 categorii: silentiozitate, ventilatie / circulatia aerului, dezaburire, deschiderea vizierei, rezistenta vizierei la zgarieturi, curatarea si inlocuirea vizierei, rezistenta invelisului castii la zgarieturi, coloristica / design grafic, greutate, usurinta inchiderii legaturii de siguranta, confort interior.

"Arai continua a se inbunatatii la capitolele cheie ce stabilesc gradul de satisfactie a clientului, fapt care a facut diferenta intre noi si concurenta" a spus Tim Fox, directorul departamentului cercetari a J.D. Power and Associates.

"Arai se axeaza in principal pe confort - este factorul decisiv in alegerea unei casti - adaptarea tuturor profilurilor de clienti a adus punctele in plus fata de competitori."

Studiile s-au bazat pe un esantion de peste 4 600 de clienti posesori ai modelelor 2008 cumparate de noi. Studiul mai arata ca procentajul castilor comandate online a crescut la 17% in 2009 fata de 14% in 2008.

Bookmark and Share
SUA by Nae on 05.06.2009
studiul a fost facut in SUA dupa lista firmelor participante
casca arai by MATIES on 17.11.2009
de 8 ani am o casca ARAI QUANTUM ECE22/03. este inca cu viziera originala,fumurie. e printre castile cele mai usoare, ventilatie excelenta, exteriorul vopsit rezistent inca arata bine si cei mai important.....sta bine pe cap. se pot intretine usor. interioarele se pot scoate usor pentru a fi curatate. am incercat pana acum peste 21 de casti. de ARAI sant cel mai multumit.
:-? by 0rsp on 08.02.2010
Luand in considerare cele trei criterii cheie ai studiului (ventilatie, viziera, design si stil), Adica 4 criterii nu 3:-w
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.