Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Arai lanseaza noul varf de gama RX-7 GP 2009

19.09.2008
Foto ©: Arai

Prin noul RX-7 GP, Arai, producator japonez de top de casti de protectie, isi relanseaza varful de gama, o casca complet noua cu dotari unice: spoiler ajustabil (Air Wing), decupaj mai mare, carcasa exterioara PB (Peripheral Belt) foarte rezistenta si proprietati aerodinamice superioare.

RX-7 GP inlocuieste modelul de top RX7 Corsair, una din cele mai bune casti de pe piata, testata si folosita de renumiti piloti din MotoGP dintre care amintim pe Pedrosa, Hayden, Nakano, Hopkins si altii.

Noul model este proiectat de la zero si vine cu design nou, materiale noi dar si tehnologii noi. Probabil cea mai importanta este centura periferica (Peripheral Belt) ce mareste rezistenta si rigiditatea stratului exterior Super Fibre, tehnologie nascuta in Formula 1. Viziera mai mare ofera o vedere periferica mult mai buna dar si o ventilatie mai buna. O alta noutate importanta este aripioara reglabila (Air Wing) ce reduce turbulentele si vibratiile.

Casca dispune de asemenea de sisteme de ventilatie imbunatatite, cu noi prize de aer. RX-7 GP va fi disponibila in 5 variante monocolore (alb, argintiu aluminiu, gri platina, negru diamant si alb diamant), 7 variante MotoGP replica si 3 variante tricolore. Aceasta va fi prezenta in magazine in decembrie la un pret de aproximativ 630 de euro pentru versiunile simple respectiv 700 de euro pentru versiunile replica.

Mai multe fotografii si detalii tehnice puteti vedea pe minisite-ul dedicat www.rx-7gp.com.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.