Cauta in stiri

RSS Feed

sisteme GPS

Becker Traffic Assist Z 100 Crocodile

04.09.2008
Foto ©: Becker

Traffic Assist Z 100 Crocodile este un nou sistem de navigatie GPS proiectat de firma germana Becker special pentru motociclete. Interactiunea dintre GPS si utilizator se realizeaza prin intermediul unui monitor touchscreen. Noul echipament dispune de o carcasa din cauciuc si este rezistent la apa dar poate cea mai importanta caracteristica o reprezinta ecranul de 4.3 inch extrem de vizibil in cazul unei luminuozitati puternice sau a utilizarii unei viziere fumurii.

Unitatea are o memorie interna de 2 Gb cu harti incarcate pentru 42 de tari. Navigatia este realizata via 3D Terrain si 3-D City view deci fara harti plate dar puteti "vedea" muntii si cladirile. Instructiunile de navigare sunt prezentate in 29 de limbi. Pentru a usura si mai mult sarcinile pilotului, noul sistem contine 1,000 imagini ambientale realistice.

Potrivit producatorului Becker, unitatea GPS a fost optimizata pentru motociclete, in special partea de navigatie. Se pare ca Becker Traffic Assist Z 100 Crocodile nu dispune de comunicare wireless si nici de aplicatii PC/Mac. Puteti incarca date de interes, cum ar fi amplasarea radarelor, prin utilizarea unui USB. Noul sistem nu este inca disponibil dar va fi introdus pe piata in octombrie anul acesta la un pret de 300 euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.