Cauta in stiri

RSS Feed

combinezoane

BKS a lansat combinezonul Toseland Replica

01.05.2008
Foto ©: BKS

Producatorul britanic de echipamente BKS a lansat un combinezon in editie limitata, replica a celui purtat de James Toseland in MotoGP.

Britanicul de 27 de ani, campionul World Superbike in 2007, este primul pilot profesionist din istoria BKS care poarta echipamentele companiei. De asemenea Toseland este singurul pilot MotoGP protejat de un brand britanic.

Pentru a reduce greutatea si a spori confortul pilotului, s-a folosit predominant piele de cangur, cea de vita fiind folosita doar pentru brate si picioare. Siguranta este la nivel foarte inalt. Stratul de piele este dublat in cele mai importante zone pentru o protectie maxima. In zonele extensibile s-a folosit Kevlar iar bratele si picioarele sunt deja curbate pentru a oferi un confort mai bun pilotului.

Combinezonul, produs in doar 156 de exemplare, va avea un pret de aproximativ 1000 de Euro. La acesta mai puteti adauga si manusile BKS Toseland replica la pretul de 200 Euro.

Site-ul BKS

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.