Cauta in stiri

RSS Feed

combinezoane

BKS va lansa combinezonul Donington 528

24.06.2008
Foto ©: BKS

Producatorul britanic de echipamente BKS va lansa un combinezon in editie limitata, replica a celui purtat de James Toseland in cursa de duminica trecuta la Donington Park. Culorile patriotice ale steagului St George sunt singurele aspecte ce-l deosebesc de combinezonul deja existent pe piata in albastru si galben James Toseland Tech 3 Yamaha replica.

Britanicul de 27 de ani, campionul World Superbike in 2007, este primul pilot profesionist din istoria BKS care poarta echipamentele companiei. De asemenea Toseland este singurul pilot MotoGP protejat de un brand britanic.

Noul combinezon Donington 528 va fi disponibil la vanzare spre finele anului 2008 la un pret de 1075 euro. Celelalte combinezoane si manusi din editia limitata vor putea fi achizitionare in Marea Britanie incepand cu 28 iunie. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul BKS.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.