Cauta in stiri

RSS Feed

colectii noi

BMW a lansat echipamentul DoubleR

05.01.2010
Foto ©: BMW

BMW a lansat la sfarsitul anului trecut echipamentul racing DoubleR, special proiectat pentru noul sau superbike S 1000 RR. Acesta include combinezon, casca, manusi si ghete.

Casca DoubleR este o versiune imbunatatita a modelului Sport si ofera o stabilitate mai buna la viteze mari, pastrand toate calitatile initiale. Pentru asta, BMW a adaugat un spoiler special proiectat dupa aerodinamica lui S 1000 RR. Greutatea castii a fost redusa prin folosirea unei carcase exterioare din fibra compozita de inalta calitate.

Combinezonul DoubleR dintr-o bucata este realizat din piele de cangur de 1mm, cu 20% mai usoara decat cea de vita, si este foarte rezistent la frecare. Acesta dispune de protectii interne pentru umeri, coate, solduri, genunchi si spate dar si de protectii externe din plastic cu metal inoxidabil pentru umeri si coate.

Ghetele DoubleR sunt o evolutie a modelului Sport si dispun de sistemul brevetat TCS ce ofera sprijin si stabilitatea gleznei, prevenind in acelasi timp intinderea sau strangerea nenaturala a acesteia. Ghetele sunt foarte rezistente la frecare fiind echipate cu piele sintetica de 1.6mm si multiple protectii.

Manusile DoubleR
sunt complet noi si inlocuiesc modelul Pro Race. Acestea sunt realizate din piele de cangur si dispun de numeroase protectii din Kevlar, fibra de carbon si plastic.

Toate produsele din gama DoubleR vor fi disponibile incepand cu luna martie 2010. Pentru mai multe informatii accesati site-ul BMW Motorrad.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.