Cauta in stiri

RSS Feed

casti personalizate

Casca AGV personalizata in stilul Rossi

24.02.2009
Foto ©: AGV

Mai tineti minte casca speciala cu care Valentino Rossi si-a facut aparitia la Mugello anul trecut? Dupa ce AGV a lansat o editie limitata ca replica a acesteia, compania italiana merge mai departe si ofera tuturor clientilor posibilitatea de a-si personaliza viitoarea casca AGV in acelasi stil.

Ideea cu fata pe casca a fost chiar a lui Valentino Rossi, aceasta fiind pusa in aplicare de designerul Aldo Drudi. Conform declaratiei lui Rossi, presedintele onorific al AGV, pe casca se afla expresia lui atunci cand a intrat in virajul San Donato dupa ce rula cu mai bine de 300km/h pe linia dreapta de la Mugello

Incepand cu 3 martie 2009, toti cei interesati vor putea comanda o casca AGV cu propria expresie datorita noului program de personalizare, ce urmeaza a fi lansat de AGV pe site-ul www.italianlegendaryprotection.com. Casca va fi creata online pas cu pas printr-un minisite nou dedicat. De indata ce veti fi multumiti de design-ul final, o veti putea cumpara prin simpla apasare a unui buton.

Castile vor fi fabricate in Italia, la unitatea de productie AGV din Padova, acelasi loc unde se fabrica manual in prezent castile de MotoGP folosite de Rossi, AGV GP Tech. Comenzile vor putea fi onorate in termen de maxim 8 saptamani de la lansarea comenzii.

Via | Motorrad Online

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.