Cauta in stiri

RSS Feed

Casca "inteligenta" Bell.

Ciprian | 11.01.2016
Foto ©:

Dat fiind faptul ca multi piloti isi inregistreaza traseul, Bell s-a gandit sa creeze o casca cu o camera video integrata, care poarta numele de The Star 360Fly, fiind dezvaluita la Consumer Electronics Show din Las Vegas.

The Star cu 360 Fly, care va fi scoasa la vanzare la finalul anului are bazele castii existente Star dar va veni cu o camera video 4k 360 grade care se poate detasa.

Camera are Bluetooth si conectivitate Wi-fi, care permite utilizatorilor sa vada filmarea live sau sa transfere fisierele pe un computer sau alt device. Este echipata cu senzor GPS pentru a eticheta locatia plus un barometru si accelerometru pentru imbunatatirea imaginii video. Bateria are o autonomie de 2 ore.

De asemenea, noua casca are alerta pentru evitarea coliziunilor din unghiul de vizibilitate a vizierei. Bell nu a dorit sa spuna ce sistem foloseste dar acesta va fi testat amanuntit lunile urmatoare.

Este prea devreme sa oferim un pronostic asupra pretului dar dat fiind faptul ca Bell Star Carbon costa 650 euro, ne putem astepta la ceva "putin cam scump".

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.