Cauta in stiri

RSS Feed

produse noi

Catalogul KTM PowerWear 2010

12.03.2010
Foto ©: KTM

Producatorul austriac KTM a lansat catalogul PowerWear 2010, ce cuprinde un adevarat univers de produse portocalii.

Avand 184 de pagini (dublu fata de editia anterioara), catalogul KTM are un numar impresionant de produse, afisand poate cea mai complexa gama de accesorii si echipamente oferite de un constructor moto pentru clientii si fanii sai.

Printre produsele comercializate se regasesc articole de imbracaminte (tricouri, sepci, pantaloni, hanorace, caciuli) atat pentru barbati cat si pentru femei si copii, echipamente offroad (casti, geci, pantaloni, ochelari, manusi, protectii), echipamente de strada (casti, protectii, pantaloni, combinezoane), articole de camping plus multe alte accesorii (umbrele, cani, cizme de cauciuc, slapi, rucsaci, brelocuri s.a.).

Echipamentele de protectie sunt produse de firme de top precum Suomy, Dainese, Alpinestars, Uvex, Thor, HJC, special pentru firma austriaca. Catalogul KTM se poate descarca in format PDF de pe site-ul KTM.

Toate produsele din catalogul PowerWear 2010 sunt disponibile prin intermediul dealerului Dementor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.