Cauta in stiri

RSS Feed

manusi

Cheste Motorrad - noile manusi de protectie racing

09.06.2008
Foto ©: Motorrad

Fara indoiala o componenta importanta din echipamentul de protectie o reprezinta manusile. Acestea trebuie sa ofere un echilibru intre siguranta si sensibilitate. Motorrad a lansat manusile sport Cheste, ce reusesc sa imbine perfect siguranta, confortul si utilitatea.

Manusile de protectie Cheste au fost dezvoltate pentru a fi folosite in competitii de catre pilotii echipei Suzuki Motorrad, fiind gandite pana la cel mai mic detaliu spre a fi sigure, confortabile si usoare. Acestea sunt realizate din piele, carbon si kevlar fiecare din componenete fiind amplasate strategic.

Dintre caracteristicile racing ale manusilor mentionam protectia incheieturii fabricata din carbon, sistemul de inchidere cu velcro dublu care asigura fixarea sigura a manusii in timpul miscarii si nu in ultimul rand modificari aduse microporilor pielii pentru a impiedica transpiratia in exces indiferent de vremea exterioara.

Modelul Cheste este de calitate superioara si se situeaza in segmentul de top al echipamentelor de protectie dar la un pret destul de scazut de 72,50 euro plus TVA. Manusile sunt disponibile in culorile albastru, rosu, negru si alb la magazinele de specialitate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.