Cauta in stiri

RSS Feed

combinezoane

Combinezoane Spartan Leathers la preturi incredibile

26.06.2008
Foto ©: Spartan Leathers

Avand in vedere ca pentru un combinezon standard preturile incep de la 230 de euro iar pentru unul custom de la 270 de euro, Spartan Leathers doreste sa ofere aceeasi calitate a marcilor consacrate la un pret extrem de redus. Acest lucru este posibil deoarece combinezoanele sunt fabricate in Pakistan si distribuite direct clientilor. Toate produsele Spartan Leather's sunt realizate din piele de vaca, cu dublu strat si cusatura tripla in zonele de impact, avand protectii omologate CE, fermoare YKK si captuseala detasabila.

Producatorii de echipamente din Pakistan sunt o adevarata mina de aur pentru micile afaceri din Europa si Statele Unite ale Americii. Experienta necesara realizarii combinezoanelor de calitate este asigurata de partea pakistaneza in timp ce un intreprinzator poate veni cu propriul brand si marketing construind o linie de echipamente low-cost.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.