Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Combinezonul Dainese Mission 2009

15.09.2008
Foto ©: Dainese

Dainese si-a prezentat recent colectia de echipamente pentru anul 2009 in cadrul unei festivitati desfasurate in Italia. Toate produsele vor fi disponibile pe piata incepand cu luna noiembrie, si vor fi insotite de o colectie de imbracaminte casual.

Mission este un combinezon racing dintr-o bucata reprezentand apogeul tehnologic in domeniu, în termeni de siguranta, confort si ergonomie, al producatorului din Vicenza.

Solutiile inovatoare ofera o protectie maxima la umeri, coate, genunchi si solduri asigurand in acelasi timp o mobilitate excelenta, datorita studiilor miscarii dinamice efectuate in laboratoarele proprii si integrarii unor parti elastice brevetate.

Confortul este completat si de un sistem de ventilatie elaborat, partea din spate fiind aerisita prin protectia dorsala, asigurand un microclimat interior ideal.

Varful de gama a colectiei 2009, combinezonul Mission, va fi disponibil in trei scheme de culoare: alb-negru-rosu, rosu-negru, negru-gri, pentru un pret de 1,860 de euro.

Bookmark and Share
echipament vs asfalt by pitbulu on 22.09.2008
poti purta orice echipament da ai cazut esti nort
Nu este adevarat! by Gigel80 on 23.09.2008
Depinde de viteza si daca te lovesti de alte corpuri sau nu. Poti cadea si la 100km/h fara sa patesti nimic. Combinezonul te protejeaza destul de mult (in special la coate, genuchi si coloana).
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.