Cauta in stiri

RSS Feed

costume moto

Costumul lui Batman, pentru motociclisti

17.07.2009
Foto ©: Universal Designs

Fiecare dintre noi poate afirma cu zambetul pe buze ca a petrecut macar cateva minute la sfarsitul unui film cu super-eroi, atunci cand se deruleaza genericul, imaginandu-si viata lor daca ar fi in locul acelor personaje pozitive.

Am visat la cum ne-am ascunde aceasta identitate de restul lumii, cum am profita de toate superputerile si gadgeturile din dotare si nu in ultimul rand, cum am lupta cu toate personajele negative.

Printre cei mai cunoscuti supereroi se afla fara indoiala si Omul Liliac, cunoscut mai bine sub numele de Batman, un excentric milionar care dupa ce si-a vazut parintii ucisi a inceput sa apere orasul Gotham de infractori, purtand un costum special plin de cele mai high-tech arme posibile.

Chiar daca pana acum povestea din spatele acestui supererou a dat nastere unei industrii intregi alcatuita din filme, jocuri pc, jucarii, reviste si numeroase obiecte promotionale destinate colectionarilor, orice pasionat adevarat si-ar fi dorit sa intre mai bine in pielea personajului, lucru greu de facut indiferent de numarul canilor si a tricourilor cu Batman achizitionate.

Salvarea celor care se vor un fel de Batman part-time a venit sub forma unui costum pentru motociclisti,  destinat si persoanelor care vad in sala de fitness un dusman, fiind cu cateva masuri peste formele unui supererou ideal.

Costumul este creatia firmei canadiene Universal Design si foloseste materiale precum cordura, kevlar si piele, utilizand cateva cusaturi speciale care il fac o realitatea si pentru o persoana mai voluminoasa. Putem observa numeroase detalii care reproduc fidel forma costumului original: pectorali voluminosi realizati din piele si ranforsari din kevlar, trei tepi pe fiecare mana si forma abdomenului, dotari menite sa accentueze latura de supererou a purtatorului.

Nu lipsesc protectiile interioare omologate si mesada, ambele detasabile, fiind la baza un costum destinat motociclistilor si nu unui bal mascat. Tema aleasa se va regasi si pe pantaloni, manusi si ghete, numai o casca lipsind din costumatia completa. Chiar daca la sfarsitul zilei nu va fi cel mai practic costum nu vom trece cu vederea faptul ca este de departe unul dintre cele mai tari modele si fiecare dintre noi si l-ar dori macar pentru cateva zile.

Universal Designs | via Hell For Leather

Bookmark and Share
costum batman by drascovici sasa on 30.11.2009
imi puteti spune daca e de vanzare acest costum sau e doar asa de ochii lumii.imi place si mias dorii unu.daca e de avnzare unde il pot gasii si la ce pret
-- by alex on 12.03.2010
Afisati si preturile !
by a13cs on 19.03.2010
e destul de frumos, dar intrebarea e daca e destul de eficient in cazul unui accident. Care ar fii pretul ?
salutare by alex on 23.04.2010
as fii interesat de unde se poate procura costumul daca intradevar exista/multumesc de raspuns
best qualiry manufacturer by sameer on 17.09.2010
Dear sir, How are you I hope your business is going well and good today we visited your web site The products witch you have in your web site we are already manufacturing these kind of stuff You can check also our web site www.msajidindustreas.com If we can assist u regarding our range of products then don%u2019t hesitate to ask us. We are looking forward you reply thanks Regards Sameer ahmed m.sajid industries mob 923216127909 mob 923007123617 call 92526902218 fax 92528065677
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.