Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Editia limitata Arai RX-7 GP Haga Monza

25.05.2009
Foto ©: Arai

Cunoscutul producator japonez de casti de protectie Arai va lansa pe piata aceasta editie limitata "Haga Monza" a performantului RX-7 GP, model ce va beneficia de un paint job unic realizat de Aldo Drudi.

Noriyuki Haga a utilizat aceasta casca acum doua saptamani in timpul etapei de la Monza pentru a sarbatori startul sau cu numarul 250 din Campionatul Mondial de Superbike.

Designul este compus dintr-o harta a circuitului de la Monza insotit de coordonatele sale geografice, doua logouri "NKI41" pe laterale, iar in partea din spate steagurile Japoniei si Italiei alaturi de o caricatura cu "Nitro Nori" efectuand un wheelie pe un tractor.

Arai RX-7 GP Haga Monza va fi disponibila din luna septembrie a acestui an in numai 200 de exemplare, in marimi de la XS la XXL, cumparatorii urmand sa primeasca gratuit si un tricou semnat chiar de Noriyuki Haga.

Puteti rezerva aceasta editie limitata RX-7 GP Haga Monza prin intermediul importatorului oficial al produselor Arai in Romania, compania Inter Motorcycle.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.