Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Fog City: Folie antiaburire pentru viziere

15.07.2009
Foto ©: Modern World

Fog City este o folie produsa de compania Modern World, care se aplica pe partea interioara a vizierei castii moto, impiedicand aburirea acesteia chiar si in conditii extreme.

Acesta este un produs absolut revolutionar care actioneaza extrem de eficient impotriva fenomenului de aburire a vizierelor castilor moto si de autosport. Folia tratata special se aplica pe interiorul vizierei cu adezivul incorporat si este eficienta pe toata durata de viata a castii, fara o intretinere speciala.

Prin utilizarea Fog City, orice casca, indiferent daca este sau nu de calitate, va scapa complet si definitiv de fenomenul de aburire. O viziera ieftina cu Fog City aplicat este mult mai eficienta impotriva aburirii decat o viziera scumpa.

Eficienta si calitatea foliilor Fog City sunt garantate de utilizarea lor in competitiile MotoGP si SBK de catre piloti consacrati precum Colin Edwards, Troy Corser si Troy Bayliss.

Modern World | via Scuterul.eu

Bookmark and Share
Fog_city by roolrevolv on 17.07.2009
Produs revolutionar? este un pinlock, chestiile acestea sunt pe piata de ani de zile.
Nu chiar by Paul on 17.07.2009
Nu-i tocmai pinlock chiar daca e pe cam acelasi principiu: Fog City e o folie si se aplica la orice model de casca si pe langa asta e si mai ieftina.
viziera by marius rai on 02.07.2010
salut de unde pot lua si eu asa ceva? pe mine ma intereseaza viziera nu folia in sine............ast un raspuns........
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.