Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Garantie extinsa pentru castile Lazer

05.05.2010
Foto ©: Lazer

Producatorul belgian de casti Lazer extinde garantia pentru orice casca nou cumparata cu inca trei ani. Astfel garantia totala a unei casti Lazer poate ajunge la 5 ani.

Pentu a beneficia de garantia extinsa, clientii trebuie sa acceseze www.lazerhelmets.com in maximum 20 de zile de la data cumpararii castii. Dupa completarea formularului online, cumparatorul va primi un certificat de inregistrare ce atesta prelungirea garantiei la 5 ani.

Garantia extinsa se acorda doar cu conditia ca inregistrarea online sa fie facuta in cel mult 20 de zile de la cumpararea produsului si este valabila doar pentru tarile din Uniunea Europeana.

"Aceasta facilitate este valabila inclusiv pentru clientii din Romania, iar acordarea unei astfel de garantii de catre un producator de casti este o confirmare a calitatii lor", a declarat Ciprian Popescu, manager Dual Tours, importatorul oficial al castilor Lazer in Romania.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.