Cauta in stiri

RSS Feed

casti noi

Lazer a lansat MX7 Evo Ultra Light, cea mai usoara casca off-road

12.10.2009
Foto ©: Lazer

Producatorul belgian Lazer a lansat MX7 Evo Ultra Light, cea mai usoara casca off-road de pe piata.

Cu o experienta de 90 de ani in producerea castilor pentru diverse sporturi de actiune si in special motociclism, Lazer a lansat de curand MX7 Evo Ultra Light, cea mai usoara casca off-road disponibila la acest moment pe piata de profil. Aceasta cantareste doar 956 de grame, cu 230 de grame mai putin decat modelul precedent. Cea mai semnificativa reducere in greutate s-a facut prin remodelarea accesoriilor, casca fiind fabricata din aceleasi fibre ultrausoare de carbon folosite si la producerea avioanelor.

David Philippaerts, campionul mondial la motocros clasa MX1, poarta aceasta casca in timpul curselor, ca si alti piloti de top, dintre care ii amintim doar pe Steve Ramon si Sebastien Pourcel.

Pentru cei care au in plan sa isi foloseasca motocicleta si iarna, MX 7 Evo poate fi dotata optional cu o masca pentru respiratie, instalabila in cativa pasi simpli, pentru a obtine un maxim de confort termic la temperaturi scazute.

Ca si pana acum, intreaga gama Lazer este disponibila prin Dual Tours.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.